Living Yolates Teacher Training

 

Samlet pris for Living Yolates Teacher Training: 22.000 kr.

Når du er blevet optaget på Living Yolates Teacher Training er det vigtigt, du betaler dit depositum på 4.000 kr. Det sikrer dig din plads på holdet og viser din dedikation til forløbet på forhånd. Depositum er en del af det fulde beløb. Det resterende beløb betales enten samlet eller i 6 rater inden uddannelsens start.

Depositum: 4.000 kr.

Resterende beløb til betaling kort før start: 18.000 kr.

 

Living Yolates Association

Hvis du ønsker at undervise i Living Yolates når du har taget uddannelsen og bestået den afsluttende prøve, er du selvfølgelig mere end velkommen til at gøre det. Det er en stor drøm at sprede Living Yolates ud til hele verden og det er utrolig smukt, hvordan hver af de nyuddannede undervisere formår at sætte hver deres personlige præg på træningsformen og gøre den til sin egen. Lad din egen personlighed skinne igennem i din undervisning. For at bevare en høj og tidssvarende standard, der lever op til Living Yolates livsstilen, kan du blive medlem af Living Yolates Association. Som medlem får du rettigheder til at bruge til bruge det officielle logo og navn ‘Living Yolates’ som kvalitetsstempel i din egen virksomhed og undervisning.

Er det dit ønske at undervise i Living Yolates og benytte dette varemærke, er det vigtigt, at du er medlem af Living Yolates Association. Medlemskabet koster 1200 kr./år. Som medlem betyder det, at du altid er fuldstændig up-to-date med Living Yolates og inspireret til at undervise. Du får nemlig to årlige heldags workshop kun for undervisere, der undervises af Mikkala Marilyn Kissi, som vil inspirere, opdatere og give din egen undervisning et frisk pust. 

Bliv en del af Living Yolates Association, forbliv opdateret og nyd det konstante flow som er denne træningsform og dens udvikling. Har du spørgsmål, så skriv endelig til info@livingyolates.com.