Datoer for Living Yolates Teacher Training i Danmark foråret 2017

Maj

Modul 1: 27. & 28. 

Juni

Modul 2: 24. & 25.

Juli

Modul 3: 29. & 30.

August

Modul 4: 26. & 27. 

September

Modul 5: 30. & 1. oktober

Oktober 

Modul 6: 28. & 29.

November

Modul 7: 25. & 26.

 

Mere om opbygningen af Living Yolates Teacher Training

Denne uddannelse bliver en intensiv og dybdegående rejse ud i verden og ind i dig selv. Du får mulighed for at nå nye niveauer i dig selv og opnå en vild transformation på denne uddannelse, der starter til maj 2017. Uddannelsen er bygget op over 200 timer og er en blanding af yoga, meditation, pilates, dans og holistisk energiarbejde med læring indenfor meridianbaner, akupressur og zoneterapi, plus grundlæggende anatomi og yoga alignment. Erdincs Raim og Katrine Birk er gæsteundervisere på denne uddannelse. 

Hver undervisningsweekend foregår lørdag og søndag, med 16 timers undervisning fordelt på de to dage hver måned i 7 måneder. Fredagen inden hver uddannelsesweekend er forberedende med onlinemateriale specifikt lavet til hver af uddannelsens fredage, der er udover uddannelsens samlede onlinemateriale. 

Onlinematerialet tæller omkring 50 timer af uddannelsen. Derudover kommer dit personlige træningsprogram, som du laver hver dag i uddannelsesperioden samt adgang til Katrines Birk online univers, der har fokus på meridianbanerne og energisystemet som bonusviden til kroppens funktioner og hvordan man kan gøre meget ved at bevæge den intuitivt. 

 

 

Uddannelsen vil foregå i København på Vesterbrogade 67, 1620 København V