Denne videointroduktion til Living Yolates Teacher Traning i Danmark.

 

Living Yolates Teacher Training i Danmark 2017

Living Yolates Teacher Training er en grundigt udformet uddannelse i Living Yolates træningsformen, som er en blanding af yoga, pilates og dans grundlagt af Mikkala Marilyn Kissi. Derudover undervises du i meditation, Qigong, Vibrational Healing, yoga alignment og anatomi. Du lærer at undervise og kommunikere Living Yolates fra hjerte til hjerte. Denne uddannelse giver dig mulighed for at finde en dybere forbindelse til dig selv, giver dig øget bevidsthed og er dybdegående selvudvikling og -forståelse. Uddannelsen er helt perfekt som en videreuddannelse, hvis du allerede er uddannet underviser indenfor fx yoga, pilates, dans eller alternativ behandling, men du kan også nemt nyde forløbet uden at have et ønske om at undervise bagefter.

Udfyld dette skema og ansøg om en plads på uddannelsen

Er Living Yolates Teacher Training noget for dig?

Sig farvel til tung energi, dårlig selvtillid og den indre negative stemme. Sig goddag til Living Yolates, som er en holistisk træningsform, der bygger på ideen om det hele menneske – krop, sind og sjæl i balance og forbindelse. Mikkala Marilyn Kissi guider dig kærligt henimod et sted, hvor du kan sige farvel til og give slip på alt dét, der ikke længere tjener dig.

Du modtager viden om og støtte til at blive en bevidst og passioneret underviser, enten for at “undervise” dig selv og dykke dybere ned i træningsformen selv eller for at undervise andre. Du kan bruge denne uddannelse som en overbygning på andre kropsuddannelser eller lignende, eller måske vil uddannelsen være dit første skridt i en helt ny retning. Hvis du er nysgerrig efter at lære mere, passioneret omkring træningsformen, gerne vil nå dybere og ønsker at arbejde intenst med krop og sind, så er Living Yolates Teacher Training det rette valg for dig!

Du bliver forberedt på og i stand til at undervise på et dybere plan, hvilket betyder, du kommer til at nå længere, opnå større resultater og se et helt nyt potentiale. Uddannelsen danner rammen om et meget kærligt fællesskab, hvor du vil føle dig tryg til at lære dig selv endnu bedre at kende og arbejde med det, der giver mening for dig.

Med Living Yolates Teacher Training lærer du at bruge din fantastiske personlighed og sætte dit eget præg på din undervisning ved at lære at undervise direkte fra dit eget hjerte med medfølelse og forståelse. Når du underviser fra eget hjerte når du helt automatisk andres hjerter. Det er en meget smuk og unik måde at formidle på. Tør du stole på dig selv og tro på dine drømme? Ønsker du at blive din egen lærermester, finde livsglæde og opnå success? 

Tag springet og udfyld ansøgning allerede idag

Forbered dig selv på at slippe unødvendige bekymringer og anstrengelser. Lad stressniveauet sænke sig og find en ro med dét, der er. 

Hvis du føler dig begrænset i dit liv, alt for alvorlig, trist eller hver dag føles som en kamp, så er det måske på tide at kigge grundigt indad og tage dine vaner op til revision. Dette er et virkelig godt udgangspunkt for at nå dybt med arbejdet med dig selv, og uddannelsen giver dig et kærligt forum at udvikle dig i. 

De fem søjler i Living Yolates

Pranayama – Bevidst vejrtrækning

Meditation – Mental opmærksomhed

Movement – Yoga, pilates, dans & Qigong

Alignment – Kropsbevidsthed & anatomi

Energy – Universelt energiarbejde

Living Yolates giver dig viljestyrke og mod til at leve dine drømme!

Hvad får du?

– Dyb kropsbevidsthed

– Healing af eventuelle ubalancer og indkapslede traumer

– At kunne mærke ind til din essens og følelsen af at stå stærkt i dig selv

– Læring om yoga, alignment og anatomi med Erdinc

– En eksklusiv healing session med Louise Dissing (90 min. en-til-en)

– Læring om akupressur, følelsesmæssige tilknytninger til organer og muskler, meridianbanerne og energiterapi med Katrine Birk

– Læring i yogatræningsformen med dynamisk flow

– Læring i dybdegående pilatesteknik

– At blive tryg i dansen som individuel udtryksform

– Læring i hvordan du bruger dansen som et redskab til frigivelse og healing

– Viden om hvordan du sammensætter Living Yolates som en helstøbt træningsform

– Læring i hvordan du bruger musikken som virkemiddel i din træning/undervisning

– Læring i at kommunikere fra hjerte til hjerte

– At kunne arbejde med og ud fra din intuition

– Du bliver en del af en kærlig gruppe med fællesskab og opbakning

– Lækkert undervisningsmateriale med grundige beskrivelser

I alt får du 7 moduler fordelt på 7 weekender med en dyb indførsel i Living Yolates som helhed. Du starter forløbet ud med en en-til-en healings session hos Louise Dissing på 90 minutter. Den vil åbne op til hele uddannelsesforløbet og din rejse, og tillader dig samtidig at se din intention meget klarere.

Undervejs på modulerne arbejder vi med yoga, pilates, dans, Qigong, meditation, energiarbejde, chakralyde, Vibrational Healing Workshop (Louise Dissing), anatomi og alignment (Erdinc), musikforståelse og hvordan du sammensætter dine egne undervisningsforløb og Living Yolates programmer. Det hele sluttes af med en kort prøve, hvor du kan prøve kræfter med at undervise fra hjerte til hjerte. Mikkala vil give kærlig feedback og coaching både undervejs og som en samlet, personlig tale til slut i forløbet.

Uddannelsen afsluttes med en festlig dag for at fejre den rejse, du har været ude på med hele holdet og individuelt. Her forbinder du dig kærligt til hele gruppen før du gør klar til at tage første skridt på en ny begyndelse. 

Hver undervisningsweekend foregår lørdag og søndag, med 16 timers undervisning fordelt på de to dage hver måned i 7 måneder. Fredagen inden hver uddannelsesweekend er forberedende med onlinemateriale specifikt lavet til hver af uddannelsens fredage, der er udover uddannelsens samlede onlinemateriale. 

Onlinematerialet tæller omkring 50 timer af uddannelsen. Derudover kommer dit personlige træningsprogram, som du laver hver dag i uddannelsesperioden samt adgang til Katrines Birk online univers, der har fokus på meridianbanerne og energisystemet som bonusviden til kroppens funktioner og hvordan man kan gøre meget ved at bevæge den intuitivt. 

Læs mere om hvert enkelt modul her

 

Certifikation og afsluttende prøve

For at blive certificeret Living Yolates underviser er der en afsluttende prøve, der skal bestås. Prøven finder sted på modul 7 og giver dig mulighed for at undervise i 30 minutter ud fra et program, der er planlagt og sammensat af dig. Stemningen under prøven er meget kærlig og du vil føle dig tryg i vante rammer og i et rummeligt fælleskab. Mikkala Marilyn Kissi, vurdere om du er klar til at undervise i træningsformen Living Yolates og består prøven, eller om du skal have mere øve tid og gå op til en ny prøve. En ny prøve kan bookes når den enkelte elev føler sig klar og koster 1000 kr.

Når du er certificeret underviser har du mulighed for at holde din undervisning opdateret og frisk med en årlig workshop, der er specielt designet til Living Yolates undervisere. Workshoppen inspirerer dig til en endnu dybere praksis og giver dig samtidig mulighed for at bruge varemærket Living Yolates i din egen virksomhed eller undervise for Mikkala. Du får adgang til workshoppen ved at tilmelde dig Living Yolates Association. 

 

Lærerne på Living Yolates Teacher Training

Mikkala Marilyn Kissi er grundlægger af Living Yolates og Living Yolates Teacher Training, og vil undervise som den primære lærer på uddannelsen. Du kan læse mere om Mikkalas historie her

Louise Dissing underviser på uddannelsen i meditation, healing og hvordan du udvider bevidstheden og føler mere glæde. Louise er den dygtigste meditations- og healingslærer og det er en stor fornøjelse at have hende med om bord som lærer på uddannelsen. Louise er, blandt mange andre ting, uddannet fra The School of Vibrational Healing i New York City af Jonathan og Peter, som er ekstremt inspirerende. 

Louise underviser på modulerne i øget bevidsthed og kærlig opmærksomhed. På et af modulerne kommer Louise og underviser en Vibrational Healing workshop, hvor du lærer at heale dig selv og andre. 

Erdinc Ajredinovski underviser i yoga alignment, kropsbevidsthed og anatomi på Living Yolates Teacher Training. Erdinc er en meget inspirerende og charmerende yogalærer, som altid undervuser med stor passion, glæde og sans for formidling.

Erdinc kommer og underviser på flere af modulerne og vil gribe fat i anatomiundervisningen på en uhøjtidelig, interessant og lettilgængelig måde. Du får i alt 8 timers praktisk og teoretisk viden fra Erdinc plus forberende øvelser og opgaver. 

Katrine Birk er alternativ behandler og underviser i akupressur, følelsesmæssige tilknytninger til organer og muskler, viden om meridianbanerne i kroppen og hvordan du kan koble denne fantastiske viden på din træning. 

Som en ekstra bonus er Katrine med som gæsteunderviser på denne uddannelse. Hun vil undervise i helt unikke redskaber indenfor zoneterapiens og akupressurens verden. Du får bevidsthed til meridianbanerne, hvilke muskler, der er tilknyttet meridianerne og viden om en lang række effektive akupressurpunkter. På den måde kan du bruge træningen endnu mere bevidst som en behandlingsform, der målrettet kan gå ind og skabe balance i og heale din krop, hvilket giver Living Yolates helt nye muligheder som træningsform. Redskaberne giver dig mulighed for samtidig at træne målrettet for at styrke fx luftveje, fordøjelsen, hormonerne og meget mere. Dette er noget helt nyt og den seneste udvikling indenfor Living Yolates. 

ANSØG OM EN PLADS PÅ UDDANNELSEN HER

Når du er blevet optaget på uddannelsen skal du reservere din plads ved at indbetale et depositum. Beløbet er en del af den samlede pris.

NB! Depositum kan ikke refunderes når det først er betalt.