LIVING YOLATES
IMMERSION

90-e1449070408417

DYBDEGÅENDE LIVING YOLATES FORLØB I KØBENHAVN 2019/2020

6 måneders dybdegående Living Yolates grundforløb er til dig der ønsker at komme hjem i din kerne, mærke en større ro og tillid til dit liv. Det er til dig som ønsker at forstå og mærke din krops visdom og gerne vil lære at integrere Living Yolates metoden som et redskab til at bringe dig selv i balance både fysisk og mentalt igennem livet.
Dette grundforløb er dybt transformerende og vil åbne op til at du kan stå stærkere i dig selv og nyde livet fuldt ud. Når din energi er i flow og fyldt op af livsglæde kan du nemt og legende lytte til din intuition, følge dit hjerte og skabe det liv du drømme om!
Living Yolates er så meget mere end en træningsform, det er en livsstil og en måde at være i verden på, sammensat med et fantastisk træningssystem og det er lige det du vil lære og opleve på egen krop med dette forløb.
Dette forløb kan stå alene som en gave til dig selv, som du vil have glæde af resten af livet eller kan være begyndelsen til en fantastisk LY Teacher Training. Efter grundforløbet har du mulighed for at tage en TT. overbygning, som er vejen frem hvis du vil videre give Living Yolates træningsformen til andre skønne sjæle!
Alle kan deltage i dette unikke og Dybdegående Living Yolates Forløb.

Ja tak jeg vil med!

Ansøg om plads ved at klikke her
Omcircle

FORLØBET ER TIL DIG SOM ØNSKER

– at skabe ro og balance i dit liv
– at skabe et kærlig venskab til din krop
– at kunne mærke ind til din essens og følelsen af at stå stærkt i dig selv
– at blive fysisk stærk og smidig fra inderst til yderst
– at komme ud af hovedet og ned i kroppen
– at skabe balance i dit hormonsystem
– at opleve klarhed og positivt overskud mentalt
– at skabe en stærkere forbindelse til din spiritualitet
– at lære at lytte til din intuition og beskeder fra din krop
– at tage ansvar for din egen sundhed og lykke
– at opleve ubegrænset flow og lethed i dit liv
– at få mere glæde og nydelse ind i hverdagen
– at træde frem i lyset og være skaberen af dit eget drømmeliv!
– at blive Living Yolates underviser, eller blot ønsker at give dig selv en gave og blive din egen livsmester og lykke smed
Hvad enten du er ny til Living Yolates eller har trænet i flere år, er uddannet inden for yoga, pilates og/eller dans, eller plot elsker at bevæge dig inden for disse stilarter vil dette forløbet være lige til dig. Undervisningen sætter fokus på der hvor du er i dit liv og i din krop, og støtter 100 % op om din personlige udvikling. Du kan altid nå ind til dybere lag i dig selv og opgradere din livsstil og din energifrekvens.
Det smukke ved livet er at vi aldrig bliver færdige med at udvikle os, der er altid nye lag og muligheder at åbne op til. Sig farvel til tung energi, dårlig selvtillid og den indre negative stemme og byd den nye energi velkommen. Living Yolates er en holistisk træningsform, der bygger på ideen om det hele menneske – krop, sind og sjæl i balance og forbindelse. Mikkala Marilyn Kissi guider dig kærligt henimod et sted, hvor du kan sige farvel til og give slip på alt dét, der ikke længere tjener dig.
dancingyolates-leaf

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

6 måneders dybdegående Living Yolates grundforløb vil have fuld fokus på dig og din krop. Du vil over et halvt år gå igennem dyb selvudvikling. Du vil få et personligt træningsforløb som hjemmearbejde du skal lave hver dag, adgang til inspirerende online træningsfilm, samt mentaløvelser til at sætte skub i din udrensning af gamle uhensigtsmæssig vaner og åbne op til nye muligheder og udvikling! ( ca 75 min. hver dag der kan designes til din hverdag og dit behov).
Vi mødes en weekend hver måned over 6 moduler, i lukseriøse og opløftende lokaler i København. Her kommer du igennem forskellige temaer og du vil blive guidet trygt og personligt igennem din udviklingsrejse. I de 6 måneder bliver der arbejdet med dybdegående og effektive teknikker, træning af den fysiske krop, mentaløvelser, bevidsthedsarbejde og energi optimering hvilket alt sammen vil være med til at transformere hele dig og din måde at være i verden på. Du vil åbne op til et blødt og selvkærligt miljø ud i til alle dine celler som kan flytte bjerge. Jeg ser det gang på gang og det er så mega spændende at få lov at opleve! Livet er magisk og det er kun dig selv der sætter dine begrænsninger for hvad der er muligt.

HVAD FÅR DU?

– 6 weekender med live undervisning i smukke, lyse og eksklusive lokaler
– online forum med lækre træningsfilm, meditationer og mentaløvelser
– et personligt træningsprogram du skal lave hver dag, som vil skabe
totalt flow og udvikling
– dyb kropsbevidsthed
– læring i yogatræningsformen med dynamisk flow
– læring i dybdegående pilatesteknik
– at blive tryg i dansen som individuel udtryksform
– læring i hvordan du bruger dansen som et redskab til frigivelse og healing
– læring om yoga, alignment og anatomi med Isa Raim
– læring om akupressur, følelsesmæssige tilknytninger til organer og muskler, meridianbanerne og energiterapi med Katrine Birk
– healing af eventuelle ubalancer og indkapslede traumer
-et lækkert og smukt undervisnings materiale (Living Yolates Manualen)
– økologiske snacks og tea under weekenderne ; )
– lukket facebook gruppe, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden
under forløbet, samt holde energien høj mellem vores moduler.
– min sparing, hvis du har brug for stødte under forløbet
– et kærligt fælleskab hvor du kan være 100% dig selv og bliver set som den du er <3
Living Yolates rækker langt ud over yogamåtten og er en måde at opleve livet på og dens smukke nuencer. Living Yolates giver dig indre styrke til 100% at stå ved den du er, støtte dig i at opleve livet fra en kærlig og positiv vinkel, give dig mod og power til at gå efter dit drømmeliv og skabe en følelse af at være fri og ubegrænset! Du er den vigtigste skaber i dit eget liv og det er en kæmpe styrke at kunne tage lederskab for det der sker og det du ønsker at få mere af!
Living Yolates Immersion

DE FEM SØJLER I LIVING YOLATES

Through the five pillars of Living Yolates you will learn how to facilitate and move a class with grace and ease
Pranayama – Bevidst vejrtrækning
Meditation – Mental opmærksomhed
Movement – Yoga, pilates, dans og Qigong
Alignment – Kropsbevidsthed og anatomi
Energy –Universelt energiarbejde
Living Yolates tager hånd om HELE dig.

DATOER

6-7 Maj – Modul 1: Yoga
3-4 Juni – Modul 2: Yoga
5-6 August– Modul 3: Pilates
9-10 September – Modul 4: Pilates
7-8 Oktober – Modul 5: Dans
4-5 November – Modul 6: Dans
Alle mandage starter kl.09:00-18:30 og alle tirsdage stater kl.09:00-17:00.
Du vil mellem hvert modul få nogle mentaløvelser og hjemmeopgaver.
Modul 1 & 2 vil du blive undervist i yoga, pranayama, meditation, alignment, spiralenergi og chakraarbejde. Her vil du åbne op til din essens og din kropsvisdom.
Modul 3 & 4 går vi I dybden med hele pilates universet, som vil styrker din kerne og holdningsmuskulaturen! Du vil mentalt forbinde dig til din indre power, viljestyrke og værdighed.
Modul 5 går vi I dybden med danse elementet hvor du mærker mere frihed
og glæde, lære at give slip på gamle regler og kasser og træde ind I en mere energifyldt og fri version af dig. Der vil både være undervisning I bevægelsesmønster som styrker og løsner hele kroppen og guide i mere spontan og fri bevægelse. Dans er ren livsglæde og healing for sjælen.
Modul 6 har fokus på energiarbejde, indenfor merdianbaner, akupressur, organ energi den følelsesmæssige krop. På dette modul bliver der også undervist i Living Yolates melodien som er opskriften på at sammensmelte de forskellige stilarter til en helstøbt træningsform. Du lære ligeledes at sammensætte dit eget Living Yolates program med brugen af musik m.m. til din egen praksis, som du for evigt vil kunne tage med dig ud i verden og hjem I stuen. Du vil få redskaber til at føre alt din nye viden og gode energi ud i livet, så det kan blive en naturlig del af dig at bringe dig selv i balance når der er modvind og forhindringer på vejen! Du kan herfra tydeligt mærke hvad der er sandt for dig, tage lederskab og leve et meningsfuldt liv med ro og nydelse.
På modul 6 vil vi have en afslutningsmiddag sammen og fejre vores Living Yolates rejse. Hele aftenen vil vi være i de smukke lokaler i NOR, nordic health house.

Ja tak jeg vil med!

Ansøg om plads ved at klikke her

UNDERVISERE

Mikkala Marilyn Kissi Grundlæger af Living Yolates og hovedunderviser og guide i gennem dit forløbet. Læs mere her
Katrine Birk er fortatter til bestselleren ‘Tryk og glad’ og grundlægger af Holistisk Energiterapeut uddannelsen. Katrine underviser i helt unikke redskaber indenfor zoneterapiens og akupressurens verden. Du får bevidsthed til meridianbanerne, hvilke muskler, der er tilknyttet meridianerne og viden om en lang række effektive akupressurpunkter. På den måde kan du bruge træningen endnu mere bevidst som en behandlingsform, der målrettet kan gå ind og skabe balance i og heale din krop. Redskaberne giver dig mulighed for at træne målrettet for at styrke fx luftveje, fordøjelsen, hormonerne og meget mere.
Desuden er Katrine også uddannet Living Yolates underviser og har en stor viden inden for træningsformen. Læs mere om Katrine birk her, hun er fantastisk!
Isa Raim er uddannet fysioterapeut, yogalærer og Living Yolates underviser. Isa underviser i sin beundringsværdig viden i yoga anatomi, alignment, meditation og chanting. Han rejser verden rundt og laver transformerende retreats og workshops.
Isa er en meget inspirerende og charmerende yogalærer, som altid undervuser med stor passion, glæde og sans for formidling. Isa kommer og underviser på flere af modulerne og vil gribe fat I anatomiundervisningen på en uhøjtidelig, interessant og lettilgængelig måde. Du får i alt 8 timers praktisk og teoretisk viden fra Isa plus forberende øvelser og opgaver.
Caroline Cane er zoneterapeut, nutritional therapist og guide i essentielle olier. Caroline vil lærer dig om essentielle oliers virkning og healende evner, og hvordan du kan bruge dem i din hverdag til at balancere din energi.
Intentionen med Living Yolates forløbet er at give dig et kæmpe boost med styrke og livsglæde og effektive redskaber til at bring dig selv i balance! Living Yolates åbner mere op til din essens og føre dig imod det der virkelig giver mening for dig! Livet er til for at det skal nydes, og du fortjener et liv med mere flow, overskud og ikke mindset en strålende selvtillid og skaberkraft.
Living Yolates Immersion
Din investering i Living Yolates grundforløb i alt 21.478 kr. 
Her du spørsgmål er du ALTID mere end velkommen til at skrive til
vores mail info@livingyolates.com
Hvis du vil være underviser i Living Yolates og har et brændende ønske om at videregive denne træningsform så læs med herunder!

LIVING YOLATES TEACHER TRAINING 2019

Som overbygning på ‘Living Yolates Immertion tilbyder vi et LY Teacher Training forløbet som vil gøre dig klar til at dele Living Yolates med resten af verden. LY Teacher Training er et forløb på 2 moduler over 3 måneder “Dybdegående Living Yolates Forløb” plus “LY Teacher Training” er det samme som før i tiden har været kaldt Living Yolates Teacher Training, som nu er en optimeret udgave i to dele. Jeg har haft brug for at gøre uddannelsen længere, da der er virkelig mange spændende emner vi skal igennem og det tager tid at lande den nye viden. For at blive Living Yolates underviser skal du først have gennemført Living Yolates grundforløb på 6 måneder og derefter tage overbygningen LY Teacher Training over 3 måneder.
D. 7, 8, 9 og 10 Februar 2019 – 4 hele dages fordybelse på Møn med overnatning
D.18 og 19 Maj 2019 – NOR (nordic health house) i København
Din investering for Teacher Training overbygningen er 12.500 kr.

LIVING YOLATES TEACHER TRAINING 2020

Som overbygning på ‘Living Yolates Immertion tilbyder vi et LY Teacher Training forløbet som vil gøre dig klar til at dele Living Yolates med resten af verden. LY Teacher Training er et forløb på 2 moduler over 3 måneder “Dybdegående Living Yolates Forløb” plus “LY Teacher Training” er det samme som før i tiden har været kaldt Living Yolates Teacher Training, som nu er en optimeret udgave i to dele. Jeg har haft brug for at gøre uddannelsen længere, da der er mange spændende emner vi skal igennem, og det tager tid at lande den nye viden. For at blive Living Yolates underviser skal du først have gennemført Living Yolates grundforløb på 6 måneder og derefter tage overbygningen LY Teacher Training over 3 måneder.
D. 4, 5, 6, og 7 Januar 2020 – 4 hele dages fordybelse i NOR, nordic health house I København.
D.2 og 3 Marts 2020 – NOR, nordic health house i København.
Din investering for Teacher Training overbygningen er 12.500 kr.

LYTT. ER TIL DIG SOM ØNSKER

– at gøre en forskel for verden
– at løfte andre til højere bevidsthed og selvkærlighed
– Inspiration til en mere dynamisk og spændende undervisnings form
– at hjælpe andre til et liv med mere nydelse og flow
– at blive stærk i at undervise fra hjerte til hjerte
– at kunne undervise med værdighed og personlighed
– at eje dig selv 100 %
peru
dot-1
GET THE NEWS AS IT UNFOLDS


─────

dot-1