LIVING YOLATES
IMMERSION

90-e1449070408417

DYBDEGÅENDE LIVING YOLATES FORLØB I KØBENHAVN 2019/2020

6 måneders dybdegående Living Yolates grundforløb er til dig som ønsker højere kropslig og sjælelig bevidsthed, et omsorgsfuldt og kærligt forhold til dig selv og dit liv, åbne op til mere nydelse og livsglæde.
Living Yolates er til dig som ønsker at forstå og mærke din krops visdom og gerne vil lære at integrere Living Yolates metoden som et redskab til at bringe dig selv i balance både fysisk og mentalt igennem livet.
Dette grundforløb er dybt transformerende og vil åbne op til at du kan stå stærkere i dig selv og nyde livet fuldt ud. Når din energi er i flow og fyldt op af livsglæde kan du nemt og legende lytte til din intuition, følge dit hjerte og skabe det liv du drømmer om!
Living Yolates er så meget mere end en træningsform, det er en livsstil og en måde at være i verden på, sammensat med et fantastisk træningsform som vi styrke din krop fra inderst til yderst. På dette forløb vil du blive guidet igennem alle elementerne i Living Yolates: yoga, pilates, dans, meditation og energiarbejde(kinesisk medicin og zoneterapi).
Living Yolates Immersion kan stå alene som en gave til dig selv, som du vil have glæde af resten af livet. Efter en Living Yolates Immersion kan du ansøge om at komme med på Teacher Training overbygningen og dermed blive certificeret Living Yolates underviser.

Ja tak jeg vil med!

Ansøg om plads ved at klikke her
Omcircle

FORLØBET ER TIL DIG SOM ØNSKER

– at blive fysisk stærk og smidig fra inderst til yderst
– at komme ud af hovedet og ned i kroppen
– at lære at tyde og forstår kroppens beskeder
– at lytte til dit hjerte og intuition
– at få mere omsorg, selvkærlighed og blive bedste venner med din krop
– at give slip på stres, præstation, gamle overbevisninger og frygt
– at skabe en stærkere forbindelse til din spiritualitet
– at tage ansvar for din egen sundhed og lykke
– at komme hjem i din essens og følelsen af at stå stærkt i dig selv
– at træde frem i lyset og være skaberen af dit eget drømmeliv

Hvem er det til?

Living Yolates Immersion er for dig som har en stor passion om at være skaberen af dit eget liv og som har en holistisk tilgang til livet med et åbent sind. Du skal være dedikeret og målrettet omkring at ville gøre en stor forskel for dig selv. Denne uddannelse er både for dig som har stor erfaring indenfor yoga, pilates, dans og selvudvikling, men kan også være til dig som ønsker at gå opdagelse i dit liv med en ny tilgang til energi, spiritualitet og åbning til en mere holistisk forståelse af sundhed.
Undervisningen sætter stor fokus på støtte den enkelte, med dyb forståelse at vi alle sammen er forskellige og alle har sine unikke gaver.
dancingyolates-leaf

HVORDAN FOREGÅR FORLØBET?

Living Yolates Immersion forløber sig over 6 måneder, med 2 dybdegående undervisnings dage i smukke og opløftende lokaler i København hver måneden. Mellem modulerne har du et personligt træningsprogram som indebærer meditation, åndedræt, fysiske og mentale øvelser som skal laves hver dag, som sætter stort skub til din udvikling og former vejen for din nye livsenergi og bevidsthed. Der er stor tillid til at den enkelte selv tager ansvar for denne hjemmetræning, med støtte fra gruppen og underviserne, da det er med til at give de store resultater. Livet er magisk og det er kun dig selv der sætter dine begrænsninger for hvad der er muligt.

HVAD FÅR DU?

– 1 til 1 session med Fattima Loreen, Facerading og kropsbehandling
– 12 hverdage med undervisning i smukke og lyse lokaler
– Online forum med træningsvideoer og meditationer
– Lukket Facebook gruppen med sparing og støtte
– Læring i meditationsteknikker, åndedrætsøvelser og yoga alignment
– Læring i dybdegående pilates øvelser
– Læring i dans og dens healende effekt, musik og flow
– Kinesisk medicin, læring i medianbanerne og følelsesmæssige forbindelser til organer
– Zoneterapi kursus
– De fem elementer i kinesisk medicin og kendskab til Facereading
– Viden indenfor æteriske olier og deres kraft
– Støtte til at skabe dit helt eget personlige træningsprogram
– et kærligt fælleskab hvor du kan være 100% dig selv og bliver set som den du er
– En smuk afslutningsceremoni
– Et lækkert og smukt undervisnings materiale (Living Yolates Manualen)
– Økologiske snacks og te hvert modul
Living Yolates rækker langt ud over yogamåtten og er en måde at opleve livet på og dens smukke nuancer. Living Yolates giver dig indre styrke til at stå ved den du er, støtter dig i at opleve livet fra en kærlig og positiv vinkel, give dig mod og power til at gå efter dit drømmeliv og skabe en følelse af at være fri og ubegrænset! Du er den vigtigste skaber i dit eget liv og det er en kæmpe styrke at kunne tage lederskab for det der sker og det du ønsker at få mere af!
Living Yolates Immersion

DE FEM SØJLER I LIVING YOLATES

Living Yolates er bygget op omkring de fem søjler, som støtter op omkring det hele menneske og det at være i balance med sig selv og universet.
Pranayama – Bevidst vejrtrækning
Meditation – Mental opmærksomhed
Movement – Yoga, pilates, dans og Qigong
Alignment – Kropsbevidsthed og anatomi
Energy – Universelt energiarbejde

DATOER

Modul 1: d. 6.-7. maj – Yoga
Modul 2: d. 3.- 4. juni –Yoga
Modul 3: d. 5.- 6. august – Pilates
Modul 4: d. 9.- 10. september – Pilates
Modul 5: d. 7.- 8. oktober – Dans
Modul 6: d. 28.- 29. oktober – Dans
Alle mandage starter kl.07:30-16:30 og alle tirsdage stater kl.7.30:00-15:00.
Før modul 1 skal du booke en personlig session med Fattima Loreen, i facereading og en kropsbehandling, som vil åbne op til din personlige rejse, din intention med forløbet og her stilles der skarpt på dit potentiale.
Modul 1 & 2 vil du blive undervist i yoga, pranayama, meditation, alignment, spiralenergi, chakraarbejde og anatomi. Her åbner vi op til hele fundamentet ti uddannelsen med yoga som omdrejningspunkt.
Modul 3 & 4 går vi i dybden med hele pilates universet, som vil styrker din kerne og holdningsmuskulaturen! Vi vil lave kropsanalyse og lære at tolke kroppen. Du vil mentalt forbinde dig til din indre power, viljestyrke og værdighed. Her vil du undervist i kinesisk medicin, de fem elementer og læring i medianbanerne.
Modul 5 går vi i dybden med danse elementet, som indebærer ledarbejde, de følelsesmæssige forbindelser til kroppen, poweren i at kunne heale igennem fri bevægelse og dans som træningsform som styrker og forløser hele kroppen. Dans er ren livsglæde og healing for sjælen. På dette modul vil du også modtage et kursus i zoneterapi.
Modul 6 vil vi gå endnu dybere med danse elementet og energiarbejde. Vi vil fortsætte undervisning i kinesisk medicin med inddragelse af Facereading, have fokus på dit fulde potentiale og få modet til at stå frem i lyset. Du lærer at sammensmelte træningsformen som en helhed med alle de elementer Living Yolates indebærer. Du lærer at blive din egen livsmester og designe dit eget træningsprogram. Du vil få redskaber til at føre alt din nye viden og gode energi ud i livet, så det kan blive en naturlig del af dig at bringe dig selv i balance, når der er modvind og forhindringer på vejen. Intentionen er at du kan tage lederskab og leve et meningsfuldt liv med nærvær og nydelse.
På modul 6 vil der være en smuk afslutnings ceremoni, hvor vi sammen fejre livet og hinanden!

UNDERVISERE

Mikkala Marilyn Kissi Grundlæger af Living Yolates og hovedunderviser og guide i gennem dit forløbet. Læs mere her
Catie Busch er uddannet fysioterapeut, yoga lærer og Living Yolates instruktør. Hun har undervist og behandlet i flere år og har altid haft drømmen om at formidle yoga alignment og kroppens fascinerende anatomi på en levende og spændende måde. Catie har erfaringer med meditation (fra Jes Berthelsens kursuscenter i Nørre Snede), Mindfulness (MBSR basis uddannelse hos Eve Bengta Lorentzen), Bevægelsespædagogik (fra Helle Gotveds Gymnastik uddannelse) og er i gang med andet år af uddannelsen til psykoterapeut. Hun bringer en bred vifte af erfaring med sig og vil med glæde dele den igennem uddannelses forløbet.
Fattima Loreen underviser i meditation, facereading, energi arbejde og er din mentor gennem dit forløb.  Du bliver holdt og guidet gennem dit forløb, så dine unikke potentialer for lov at komme til udtryk og så du får lov at skinne igennem dit lys. Du bliver undervist i facereading og de potentialer og tegn der ligger i facereading , du bliver undervist i meditation og kropsbevidsthed. Fattima er uddannet Reiki healer, Acupuncture og Chinese medicin, Master facereader og er specialiseret i at hjælpe mennesker med deres livsformål og potentialer gennem energi arbejde, meditation, kropsbevidsthed og spirituelle processer. Fattima har egen klinik i kbh k, hvor hun laver behandlinger, meditations forløb, gruppe forløb og kvinde cirkler.
Katrine Lindskov underviser i kinesisk medicin og er uddannet akupunktør og arbejder med energibevidsthed. Hun har en bachelor i psykologi og genderstudies fra RUC og Lunds Universitet. Katrine er pt under uddannelse på Vedfelt Instituttet, hvor hun læser til psykoterapeut med fokus på drømme og tilgang til vores ubevidste intelligens. Hun har mediteret og arbejdet med energibevidsthed gennem 15 år. Bla. På Vækstcenteret.
Katrine har skabt det tværfaglige behandlerfællesskab Lille Helse Hus i Kbh K. Hvor hun arbejder til dagligt med samtale, akupunktur og energiarbejde.
Katrine underviser jordemoderstuderende i kinesisk medicin og energibevidsthed og faciliterer kvindecirklen Kvindelig Strøm i Womb Room, der er en del af Lille Helse Hus.
Katrine Birk er forfatter til bestselleren ‘Tryk og glad’ og grundlægger af Holistisk Energiterapeut uddannelsen. Katrine underviser i helt unikke redskaber indenfor zoneterapiens og akupressurens verden. På den måde kan du bruge træningen endnu mere bevidst som en behandlingsform, der målrettet kan gå ind og skabe balance i og heale din krop. Redskaberne giver dig mulighed for at træne målrettet for at styrke fx luftveje, fordøjelsen, hormonerne og meget mere.
Desuden er Katrine også uddannet Living Yolates underviser og har en stor viden inden for træningsformen. Læs mere om Katrine birk her, hun er fantastisk!

Siff Cecilie Mossin
underviser i taoistisk yin yoga og er uddannet yin yoga lærer under en af Asiens førende yin mestre Victor Chng. Hun er cand.mag i filosofi fra KU, med speciale i eksistentialisme og menneskets forhold til naturen. Hun har desuden en baggrund som massage – og kropsterapeut. Siff er grundlægger af Ousia Retreats og Yin Yoga Bornholm, som har kvindeworkshops og retreats på Bornholm og i Montenegro. Yoga og dans handler for mig om at skabe frihed; først i kroppen, så i sindet og så i selve livet. At være tilstede i kroppen her og nu og i sandhed mærke og nyde livsenergien der strømmer i den. Kroppen er en samarbejdspartner, en ven, som det er mere end værd at lytte til.”

Caroline Cane
er zoneterapeut, nutritional therapist og guide i essentielle olier. Caroline vil lærer dig om essentielle oliers virkning og healende evner, og hvordan du kan bruge dem i din hverdag til at balancere din energi.
Intentionen med Living Yolates forløbet er at give dig et kæmpe boost med styrke og livsglæde og effektive redskaber til at bring dig selv i balance! Living Yolates åbner mere op til din essens og føre dig imod det der virkelig giver mening for dig! Livet er til for at det skal nydes, og du fortjener et liv med mere flow, overskud og ikke mind-set en strålende selvtillid og skaberkraft.
Living Yolates Immersion
Din investering i Living Yolates grundforløb i alt 21.478 kr. 
Her du spørsgmål er du ALTID mere end velkommen til at skrive til vores mail info@livingyolates.com
Hvis du vil være underviser i Living Yolates og har et brændende ønske om at videregive denne træningsform så læs med herunder!

LIVING YOLATES TEACHER TRAINING 2020

Efter Living Yolates Immersion har du muligheden for at ansøge om en plads på vores overbygning Living Yolates Teacher Training. Her vil du blive løftet til næste niveau, både i din selvudvikling, men også som formidler af Living Yolates.
Her lærer du
–       At undervise ved brug af alle sanser
–       Brug af musik og lydhealing, æteriske olier, berøring og stimulering af smagsløg
–       Stemmeføring. Det at finde din egen stemme.
–       Holde energien i et rum og mærke dine elever
–       Stå stærk i dig selv og beskytte din egen energi
–       At undervise fra dit hjerte og bruge din intuition
–       Grundlæggende undervisningsteknik og ordvalg
–       Program opbygning (Living Yolates Melodien)
–       Anatomi og kropsanalyse
Overbygningen forløber sig over 4 intensive dage, med dyb læring og transformation. Du vil blive støttet og guidet af Isa Raim, Fattima Loreen og Mikkala Marylin Kissi. Efterfølgende har du 2 måneder til at integrere træningsformen og øve dig i at undervise i Living Yolates. Herefter er der 2 dage med eksamen, hvor du skal undervise dit hold i 30 minutter og Mikkala vil vurdere om du er klar til at blive certificeret Living Yolates Teacher.
Praktisk information
D. 8, 9, 10, og 11. Januar 2020 – 4 hele dages fordybelse
D.2 og 3 Marts 2020
NV STUDIO
Glentevej 70b
2400 København N
Din investering for Teacher Training overbygningen er 12.500 kr.

LYTT. ER TIL DIG SOM ØNSKER

– at gøre en forskel for verden
– at løfte andre til højere bevidsthed og selvkærlighed
– Inspiration til en mere dynamisk og spændende undervisnings form
– at hjælpe andre til et liv med mere nydelse og flow
– at blive stærk i at undervise fra hjerte til hjerte
– at eje dig selv 100 %
peru
dot-1
GET THE NEWS AS IT UNFOLDS


─────

dot-1
0